«Πιλοτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών για τη διδακτική αξιοποίηση του διαδραστικού πίνακα /Β΄ περίοδος»

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων που προγραμματίστηκαν από το 2ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής (Πράξη 3η/08.02.2023 της Ολομέλειας), η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 70 Ελένη Μανιάτη, στο πλαίσιο λειτουργίας Δικτύου Σχολείων, προσκαλεί εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μεταμόρφωσης, του Δήμου Πεύκης-Λυκόβρυσης και 5ου και 12ου Δ.Σ. Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο «Πιλοτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών για τη διδακτική αξιοποίηση του διαδραστικού πίνακα/ Β΄ περίοδος».
Σκοπός της Επιμορφωτικού Προγράμματος είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη των εκπαιδευτικών σε πρακτικά θέματα σχετικά με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα ως εργαλείου μάθησης.
Η Επιμόρφωση θα διεξαχθεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, σε πέντε δίωρες
συναντήσεις/εργαστήρια, όπως περιγράφονται στο Πρόγραμμα που ακολουθεί, από 20 Φεβρουαρίου έως και 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00-16:00, σε συνεργασία με τον Δ/ντή Ρίζο Τζαλακώστα. Η συμμετοχή είναι προαιρετική και στην πιλοτική φάση αφορά μέχρι και 15 εκπαιδευτικούς, με σειρά προτεραιότητας, οι οποίοι θα εγγραφούν έως την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.
Εικόνα1